Julbo Shield Reactiv High Mountain 2-4

Solglasögon med en snygg ram som speglar både äventyrsanda samt tekniska förmåga och passar dig som klättrar, springer eller cyklar i bergen. 
1. Välj Färg
Brown Translu/Brass
2. Antal
Solglasögon med en snygg ram som speglar både äventyrsanda samt tekniska förmåga och passar dig som klättrar, springer eller cyklar i bergen. 
2345 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Julbo Utrustning

Beskrivning

Julbo Shield Reactiv High Mountain 2-4  är solglasögon med en snygg ram som speglar både äventyrsanda samt tekniska förmåga och passar dig som klättrar, springer eller cyklar i bergen. Glasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med ett  Air Flow-system där ventilation är inkorporerad i ramen för att förenkla luftcirkulationen och förhindra imma. Näsdelen är flexibel och har en stöttålig insättning med bra grepp. Glasögonen har även fästen för snören och ett  löstagbart mjukt sidoskydd i tyg som ger maximal komfort och skydd mot solen utan att skapa irritation mot huden. Fotokrom-linsen blir ljusare eller mörkare, oavsett temperatur (NTS-Non Temperature Sensitive), för att matcha ljusförhållandet medan polariseringen eliminerar blänk från reflektiva ytor, förbättrar avläsning och ger maximalt skydd. Linsen anpassar sig utefter förändringar i exponering samt bländning och är idealisk för extremt visuella förhållanden: öken, segling, höga berg och skidåkning. De har dessutom en intern anti-dim beläggning.

Specifikationer
Linsdjup: 45
Distans: 17
Längd skalmar: 130
Storlek: 59
Bas: 6
Gångjärn: Ja
Solskydd: Polariserad & Fotokrom lins
Ljustransmission: 5% - 20%
Vikt: 32 g    
Material: TRIVEX

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…