Salomon Sense Tee W

En minimalistisk t-shirt för damer som har anpassats till vilken terräng som helst och håller dig bekväm, kilometer efter kilometer.
1. Välj Färg
White/Lunar Rock
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
En minimalistisk t-shirt för damer som har anpassats till vilken terräng som helst och håller dig bekväm, kilometer efter kilometer.
550 kr 358 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Salomon A Sense Tee W är en minimalistisk t-shirt för damer som har anpassats till vilken terräng som helst och håller dig bekväm, kilometer efter kilometer. Denna t-shirt är framtagen med 37.5® Technology som optimerar kroppens mikroklimat och reglerar den ideala nivån av luftfuktighet, vilket gör att kroppen kan hålla optimal temperatur så att du kan prestera bättre under längre tid. Tyger gjorda med 37.5® Technology är tillverkade av naturmaterial och torkar upp till fem gånger snabbare än liknande tyger, irriterar inte huden, minskar lukten och kommer aldrig att blekas eller brytas ner. Genom en aktiv passform följer denna sommar-t-shirt dina rörelser så att du kan fokusera på vandringen och reflekterande detaljer ser till att du syns i mörker. 

Specifikationer
Vikt: 62 g
Material: 100% Polyester 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-19%
-25% Underställströja i merinoull för herrar
-25%
-25%
-15%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…