62254

Salomon Active Belt Valiant

Ett mångsidigt bälte som ger optimalt vätskeintag och smidig förvaring vid en mängd aktiviteter året runt oavsett väder.
1. Välj Färg
Poppy/Red Dahlia
Ett mångsidigt bälte som ger optimalt vätskeintag och smidig förvaring vid en mängd aktiviteter året runt oavsett väder.
280 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 2683 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Salomon A Active Belt Valiant är ett mångsidigt bälte som ger optimalt vätskeintag och smidig förvaring vid en mängd aktiviteter året runt oavsett väder, däribland löpning, vandring och skidåkning. Detta SensiFit™ bälte är designat med ett brett elastiskt material som anpassar sig efter din anatomi och fästs med ett kardborresystem för en perfekt passform och maximal stabilitet. Perfekt för kvinnor. Den är även framtagen med ett tredimensionellt nät för ökad ventilation och bättre skydd. Det intuitiva stängningssystemet gör att du enkelt kan justera och dra åt bältet för snävare passform. Bältet kan även anpassas enkelt till alla storlekar genom att öppna bältspännet, kapa remmen till rätt längd och sätt tillbaka spännet igen. 

Bältet kommer med en ergonomisk 3D-flaska (600 ml) som stannar på rätt plats, minskar trycket på dina höfter och erbjuder det bästa greppet när du bär omkring på den. Den lätta vattenflaskan är vinklad 45 grader för att vara enkel att greppa och sätta tillbaka när du är ute och springer samtidigt som den stora fickan är perfekt för mindre föremål, till exempel energigel. Tack vare den lätta vattenflaskan, en stor ficka och en nyckelhållare, hjälper bältet dig att hålla rätt energi- och vätskenivå. Med detta bälte kan du ha all viktig utrustning nära till hands såväl på vandringsleder och fjällstigar som i skidbacken. Detta bälte är PVC-fritt. 

Specifikationer
Volym: 0.6 liter
Vikt: 94 g
Huvudmaterial: 100% Polyamid
Skum: 100% Etylenvinylacetat
Material (ryggdel): 100% Polyester
Foder: 100% Polyester
Fickor: 100% Polyester
Vattentålig: 70 D Mini-ripstop, vattentät till 500 mm
Skötselråd: Får ej tvättas     

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Betalsätt och frakt
Laddar…