On Cloudflow W

En snabb och komfortabel löparsko i dammodell som länge varit ett förstahandsval för både motionärer och atleter i världsklass. 
1. Välj Färg
Rock/Rose
2. Välj Storlek
36.5
37
37.5
38
38.5
39
40
40.5
41
3. Antal
En snabb och komfortabel löparsko i dammodell som länge varit ett förstahandsval för både motionärer och atleter i världsklass. 
1595 kr 1196 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från On Skor Löparskor

Beskrivning

On Cloudflow W en snabb och komfortabel löparsko i dammodell som länge varit ett förstahandsval för både motionärer och atleter i världsklass. Nu finns den i en ny förbättrad version. Denna löparsko är för dig som söker en lätt sko för både träning och tävling. Den nya versionen har fått On’s superfoam Helion™ som ger ännu bättre energiåtergivning, stötdämpning och hållbarhet. Den nya versionen har både en uppdaterad sulkonstruktion och speedboard™ för bättre energiåtergivning och komfort. Ovandel och hälpartiet är omarbetat för att ge ännu bättre stabilitet, hälgrepp och komfort. 

Specifikationer
Vikt: 198 g (strl. 38)
Drop: 6 mm   

OMDÖMEN

4,5 5
4 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Skönaste löparskon jag haft, sitter skönt på foten och skön att springa och gå i. Enda nackdelen är att materialet framtill på skon lätt tar stryk om man springer på stigar/trail men det är i och för sig inte vad skon är avsedd för

Fantastisk skön och lätt sko som är platt inuti och rejält dämpad utanpå. Inte ett spår av skoskav eller andra obekvämligheter trots att jag gick hårt ut med en lång första runda.

Visar omdömen 2

Andra har också köpt

-30%
-30%
-28%
-25% Merrell Bare Access Xtr Men är en trailsko för män.

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…