63850

Klättermusen Atle 2.0 Jacket M's

Snygg dunjacka för herrar - perfekt att ta med sig överallt, och fungerar lika bra på egen hand som under en skaljacka för extra väderskydd.
1. Välj Färg
Blue Sapphire
Molten Lava
Raven
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Snygg dunjacka för herrar - perfekt att ta med sig överallt, och fungerar lika bra på egen hand som under en skaljacka för extra väderskydd.
5000 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i maj
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Klättermusen Atle 2.0 Jacket är en snygg dunjacka för herrar - perfekt att ta med sig överallt då den både har låg vikt och är så pass komprimerbar att den kan packas i egen packficka. Kompressibiliteten gör även att den passar alldeles utmärkt som ett isoleringsplagg under en skaljacka när väderförhållandena kräver det, när du behöver till exempel både värme och regnskydd, även om jackans axelok är förstärkt för att ge viss vattentålighet. Jackan tillverkas med en boxkonstruktion utan genomgående sömmar, vilket gör att du undviker drag i jackan som annars kan kyla ner kroppen trots dunisolering med en hög fillpower, och har en dunfylld, förstärkt vindslå med knappar över den snedställda dragkedjan framtill för att öka värmehållningen och möjligheterna till ventilation i jackan. Även jackans huva är utformad för att ge huvudet extra värme - dels har den en nära skärning som ger en snäv passform runt huvudet, dels är även huvan dunfylld. Huvan är även enkelt justerbar i tre ledder, även när du bär vantar, för att den ska kunna följa huvudets rörelser utan att skymma sikten. Jackans fickor har vindslå över ficköppningarna för att förhindra att snö och is tar sig in i dem, och har ett fleecefoder invändigt som fungerar som ett vindskydd och hjälper till att värma händerna. Andra praktiska funktioner är bakflyttade handledsresårer, resår i både ärmar och liv och ett förlängt ryggslut för att skydda ländryggen även när du till exempel böjer dig framåt. 

Vikt: ca 540 g 
Huvudmaterial: 20 denier, 100% återvunnen polyamid 
Material, förstärkning: 100% polyamid, PFOA-fri impregnering 
Isolering: Vitt gåsdun 93/7 (93% gåsdun, 7% fjädrar) 
Dunvikt: 107 g 
Fill power: 800+ (IDFB/US metod), 750+ (EN12131) 
Bluesign- och RDS-certifierat 
Fluorkarbon- och PFOA-fri

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-23%
-19%
-23%
-20%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…