Oakley Flak 2.0 XL Matte Black W/Prizm Deep H2O Polarized

Snygga sportglasögon som erbjuder en standardstorlek med förbättrad lins täckning där varje millimeter i synfältet är optimerad med High Definition Optics™.
Antal
Snygga sportglasögon som erbjuder en standardstorlek med förbättrad lins täckning där varje millimeter i synfältet är optimerad med High Definition Optics™.
2445 kr 1887 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Oakley Flak 2.0 XL Matte Black W/Prizm Deep H2O Polarized är snygga sportglasögon som erbjuder en standardstorlek med förbättrad lins täckning där varje millimeter i synfältet är optimerad med High Definition Optics™. Dessa sportglasögon har en hållbar men ändå lättviktig O Matter™ ram med ellipse metalldetaljer, som tar prestationen till nästa nivå samtidigt som de behåller sin coola stil. De är utrustade med Unobtainium™ öron- och nässkydd för ökad komfort och prestanda och har en 8,75 baslinsgeometri med HDO™. Linserna är utvecklade med Prizm™ linsteknologi, en linsteknologi av hög klass som är designad för att framhäva färger och kontraster så att du kan se fler detaljer, samt med Oakley HDPolarized för bländfria filterningar. Ett skyddande Soft vault fodral och en mikropåse ingår.

Specifikationer
Ljusgenomsläpp: 12%
Ljusförhållanden: Starkt ljus
Kontrast: Ökad
Linsfärg (bas): Rose
Linskategori: 3
Polariserade: Ja

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…