Marker Duke Pt 12 100Mm Black/Red

En enkel och säker skidbindning för alla som åker mest liftburen pist/offpist och som vill komma åt dom riktigt unika upplevelserna. 
Antal
En enkel och säker skidbindning för alla som åker mest liftburen pist/offpist och som vill komma åt dom riktigt unika upplevelserna. 
5695 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Marker Utrustning

Beskrivning

Marker Duke Pt 12 100Mm Black/Red är en perfekt skidbindning för alla som åker mest liftburen pist/offpist och vill ha säkerheten och enkelheten från freeride bindningarna, men vill kunna sätta på stighudarna ibland och komma åt dom riktigt unika upplevelserna. Med den innovativa RIDE & HIKE tådelen, som ger möjlighet att kombinera pin-teknologins fördelar vid toppturer med säkerheten från Royal familjens friåkningsbindningar, är det nu möjligt. Denna bindning är säkerhetsklassad och ISO-certifierad från 4-12, helt unikt. Den låga höjden på 24 mm möjliggör direkt kraftöverföring och snabba kantbyten. Vid normal hård åkning drar du nytta av den nya bakdelen med hela 16 mm elasticitet. När det är dags att gå uppför så vickas tådelen enkelt fram och pin pjäxorna klickas i eller så tas tådelen av och du sparar upp till 300 gram. Tack vare Sole.ID är alla Duke PT bindningar kompatibla med alpina, touring och GripWalk pjäxor.

Specifikationer
Kategori: Hardcore Freeride & Hike
Vikt: Uppför 850 g / Nedför: 1150 g
DIN / ISO-intervall: 4.0 - 12.0 
Rek. Skidåkarens vikt: <120kg
Höjd utan skidor: 24 mm
Stopper bredd: 100 mm
Tåsystem: Ride & Hike
Step-in Heel: Hollow Linkage 2
Häljustering: 60 mm
Gå-lägen: 0°, 10°
AFD glidplatta: Rostfritt stål

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…