Swix Sonic R1 Lightweight Carbon

En superlätt teleskopisk stav konstruerad av 100% starka kolfiber för att möta de speciella behoven inom randonee skidåkning.
1. Välj Storlek
105/130
115/140
125/150
2. Antal
En superlätt teleskopisk stav konstruerad av 100% starka kolfiber för att möta de speciella behoven inom randonee skidåkning.
1995 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Swix Utrustning

Beskrivning

Swix Sonic R1 Lightweight Carbon är en superlätt teleskopisk stav konstruerad av 100% starka kolfiber för att möta de speciella behoven inom randonee skidåkning. Stavens lätta vikt, höga styvhet och fantastiska pendel är några av dess viktigaste element. Denna stav har ett andningsbart, lätt och "halkfritt" utdraget EVA-skumhandtag med hårda detaljer som är utformade för att enkelt kunna ta bort överdriven snöuppbyggnad på skidorna. Handtagets krok möjliggör dessutom  enkel upplåsning av flera "rando" -bindningar. Remmen har ett unikt självlåsande system som garanterar enkla och snabba justeringar, där remfästet säkerställer enkel justering eller byte av remmar. Trugan är konstruerad i ett belagt nylonväv för superlätt och optimalt stöd mot mjuk snö.

Vikt: 610 g Säljes i par

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…