On Cloudflyer Men

En helt dämpad och stödjande löparsko i herrmodell med överraskande mjuka landningar och explosiva startar för elitidrottare, nybörjare och alla däremellan. 
1. Välj Färg
Grey/Orange
2. Välj Storlek
40.5
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
3. Antal
En helt dämpad och stödjande löparsko i herrmodell med överraskande mjuka landningar och explosiva startar för elitidrottare, nybörjare och alla däremellan. 
1795 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från On Skor Löparskor

Beskrivning

On Cloudflyer Men är en helt dämpad och stödjande löparsko i herrmodell med överraskande mjuka landningar och explosiva startar för elitidrottare, nybörjare och alla däremellan. Denna löparsko är framtagen med 12 större Clouds för ökad stabilitet och en följsam övergång från isättning till frånskjut, samt med Zero-Gravity skum för ökad dämpning. Cloud elementen är konfigurerade för att minska rotationen inåt vid landning medan Speedboard ™ möjliggör en stabil och naturlig övergång i varje steg. Den V-formade hälkappan kombinerat med memory-skum ger en tuff och stabil hälkänsla medan dual-density linningen erbjuder en otrolig komfort som är konsekvent under hela löpningen. Dessutom ger plysch-plösen och snörningssystemet en idealisk kombination av flexibilitet och säkerhet samtidigt som det fördelar trycket jämnt.

Specifikationer
Bäst för: Halvmarathon, 10km, lägre löpningspass, lätt löpning
Vikt: 285 g
Drop: 7 mm

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Tillbehör

-75%
-75%

Andra har också köpt

-20%
-45%
-20%
-45%
-25%
-20%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…