Oakley Mod1 Mips

Snygg och stilren skidhjälm med integrerat MIPS-system för hög säkerhet under alla aktiviteter, passar både dam och herr.
1. Välj Färg
Blackout
Forged Iron
Grey Camo
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Snygg och stilren skidhjälm med integrerat MIPS-system för hög säkerhet under alla aktiviteter, passar både dam och herr.
1499 kr 1049 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Oakley Mod1 Mips är en lätt hjälm med stilren design. Hjälmen är inspirerad av skate-style hjälmar och ger dig premium funktionalitet under alla dina äventyr. Oakley Mod1 Mips är designad med BOA® 360 Fit System för att du ska kunna justera den till den bekvämaste passformen för dig. Hjälmen har bra ventilation för att släppa ut varm luft och det integrerade MIPS-systemet reducerar rotationsvåldet mot hjärnan och kan öka säkerheten markant. Den sömlösa magnetiska funktionen från FIDLOCK® buckle gör det lätt att spänna fast hjälmen även med handskar. Med avtagbara liner/earpads, som tål alla väder, har du valmöjligheten att bära dina skidglasögon under hjälmen. 

Certifikat: ASTM F2040 / CE

Storlekar
Small (51-55 cm)
Medium (55-59 cm)
Large (59-63 cm)
Extra Large (61-65 cm)

MIPS - Multi-directional Impact Protection System
Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada (hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka).OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Snygg hjälm med ett bra pris. Tyvärr så var den för liten och st L fanns inte.

Visar omdömen 1

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…