Julbo Utrustning Barn / Junior, Loop Spectron 4, Dark Blue/Blue Turquise

Julbo Loop M Spectron 4 Baby

Solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 1 - 3 år.
1. Välj Färg
Dark Blue/Blue Turquise
2. Antal
Solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 1 - 3 år.
445 kr 400 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Julbo Loop M Spectron 4 Baby är solglasögon med en gångjärnslös konstruktion för en flexibel och bekväm ram som är lätt att passa på alla ansikten, för barn mellan 1 - 3 år. Dessa solglasögon är designade med en rundad, omlindad form och ger perfekt skydd tack vare total täckning och högkvalitativa polykarbonat SPECTRON 4-linser med en Flash finish teknik som förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen. Solglasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med en flexibel näsdel som är stöttålig och har bra grepp. Skalmarna har en ergonomisk profil som går långt bak på huvudet för ett bättre grepp, ökat skydd och ett gott synfält samt är symmetriska så att barnen kan använda dem åta båda hållen. Solglasögonen är gjorda av allergivänliga och färgfria material. Med Julbo Loop M Spectron 4 Baby har Julbo designat solglasögon som skyddar barnens ögon och en ram som de älskar att bära! Denna modell kommer med ett platt elastiskt snöre. 

Specifikationer
Ålder: 1 - 3 år
Linsdjup: 34
Distans: 14
Storlek: 41
Längd skalmar: 110
Bas: 6
Gångjärn: Nej
Solskydd: Kategori 4, Polykarbonat lins
Ljustransmission: 5%
Vikt: 16 g 

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Sitter bra på. Är inte lika stora och runda i verkligheten som på bilden.

Visar omdömen 1

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…