66023

Julbo Starwind Reactiv Performance 1-3 Hc

Kompakta och högpresterande skidglasögon som är designade för experter och skidåkare med höga krav på både teknik och stil.
1. Välj Färg
Black/Pink
2. Antal
Kompakta och högpresterande skidglasögon som är designade för experter och skidåkare med höga krav på både teknik och stil.
2199 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Julbo Starwind Reactiv Performance 1-3 Hc är kompakta och högpresterande skidglasögon som är designade för experter och skidåkare med höga krav på både teknik och stil. Dessa skidglasögon är framtagna med en sfärisk dubbellins för XXL-syn och innehåller Julbo’s bästa teknologier. Skidglasögonen har en supertunn ram så att du får ett brett synfält från alla vinklar, både horisontellt och vertikalt. Ramen är tillverkad med Dual Density Foam och har en mjuk yta för optimal komfort, stötdämpning och en skön känsla mot huden. Den har även inbyggd ventilation som ger en god luftcirkulation och förhindrar imbildning. Skåror i ramen ökar flexibiliteten medan en silikonremsa i den hjälmkompatibla remmen ger ett perfekt grepp. Två öglor på vardera sida av remmen möjliggör symmetrisk justering på ett ögonblick. Tack vare SuperFlow-systemet kan linsen enkelt skjutas framåt till ett öppet läge - även när du bär handskar - för bättre värmehantering och för att förhindra imbildning under ansträngande aktiviteter. Den reaktiva fotokromatiska linsen har en röd basfärg och erbjuder lika effektiv prestanda under dåliga och tydliga förhållanden, för en hög kontrast under hela dagen. Linsen blir mörkare eller ljusare för att matcha de omväxlande ljusförhållandena och är framtagen med NTS (Non Temperature Sensitive) -teknologi som möjliggör att den att bli mörkare/ljusare oavsett temperatur. För att förhindra imma har linsen extra ventilation och en extra anti-imbeläggning på insidan. Dessa skidglasögon passar bäst på mindre- till medelstora ansikten. 

Specifikationer
Skyddsindex: Kategori 1 - 3, Fotokrom lins
Ljusinsläpp (VLT): 17% - 75%
Material: TRIVEX 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…