Julbo Utrustning Barn / Junior, Cover Spectron 4, Dark Grey/Red

Julbo Cover Spectron 4 Baby

Coola gångjärnslösa sportglasögon utrustade med allt ett barn behöver för att följa i de vuxnas fotspår, för barn mellan 4 och 8 år. 

1. Välj Färg
Dark Grey/Red
2. Antal
Coola gångjärnslösa sportglasögon utrustade med allt ett barn behöver för att följa i de vuxnas fotspår, för barn mellan 4 och 8 år. 

545 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Coola gångjärnslösa sportglasögon utrustade med allt ett barn behöver för att följa i de vuxnas fotspår, för barn mellan 4 och 8 år. Julbo Cover Spectron 4 Baby är sportglasögon som är designade för vandring, cykling och bergsupplevelser. De kombinerar en ergonomisk passform anpassad till barns ansikten med maximalt skydd mot solens farliga strålar. Dessa solglasögon är designade med en rundad, omlindad form och ger perfekt skydd tack vare total täckning och högkvalitativa polykarbonat SPECTRON 4-linser med en Flash finish teknik som förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen. Solglasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med en flexibel näsdel som är stöttålig och har bra grepp. Skalmarna har en ergonomisk profil för ett ännu bättre grepp medan de avtagbara sidoskydden ger maximal täckning.

Specifikationer
Ålder: 4 - 8 år
Vikt: 18 g
Gångjärn: Nej
Linsdjup: 35 mm
Avstånd: 13 mm
Längd, skalmar: 115 mm
Bas: 6 mm
Linsstorlek: 49
Skyddsindex: Kategori 4
Ljusinsläpp (VLT): 5%
Material: Polykarbonat

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…