Kupilka Firesteel 8 Brown

Ett prisbelönt eldstål som skapar stora gnistor upp till 3000° C för att enkelt tända eld, även i fuktiga väderförhållanden. 
Antal
Ett prisbelönt eldstål som skapar stora gnistor upp till 3000° C för att enkelt tända eld, även i fuktiga väderförhållanden. 
190 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Prisbelönta Kupilka Firesteel 8 Brown är ett prisbelönt eldstål som skapar stora gnistor upp till 3000° C för att enkelt tända eld, även i fuktiga väderförhållanden. Den levereras med en kompakt striker och etiskt producerad rem av renskinn, samt med ett säkert handtag som kan användas även med handskar på. Detta viktiga verktyg är ett måste för alla utomhusäventyrare!

  • Designad tillsammans med Karu Survival - det ledande företaget specialiserat på undervisning i bushcraft och överlevnadsförmåga i östra Finland.
  • Tillverkad i Finland av European Ferrocerium Rod. Striker är en biprodukt från metallindustrin vilket gör att ytan kan ha små färgvariationer.
  • Priser - Scandinavian Outdoor Award (SOA), Hardware Winner, 2019 och ISPO Award, Outdoor/Tools & Equipment Winner, 2019.

Specifikationer
Längd: 124 mm
Material: Ferrocerium Rod 
Dimensioner: 8 mm x 65 mm
Vikt: 47 g (inklusive striker och läderrem)
Design: Krista Hoque

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…