Hoka One One M Rincon 2

En snygg och bekväm löparsko i herrmodell som är inspirerad av de mjuka vågorna vid det världskända surfstället Rincon och skulle lätt kunna vinna bäst i klass tävlingen. 
1. Välj Färg
Black / White
Fiesta / Turkish Sea
2. Välj Storlek
40 2/3
41 1/3
42
42 2/3
43 1/3
44
44 2/3
45 1/3
46
46 2/3
3. Antal
En snygg och bekväm löparsko i herrmodell som är inspirerad av de mjuka vågorna vid det världskända surfstället Rincon och skulle lätt kunna vinna bäst i klass tävlingen. 
1695 kr
Lagerstatus: Leveranstid 7-14 dagar
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Hoka One One M Rincon 2 är en snygg och bekväm löparsko i herrmodell, som hämtar inspiration bland de mjuka vågorna i det världsberömda surfparadiset Rincon. Denna löparsko har en fantastisk dämpning samtidigt som den är extremt lätt för en ultra mjuk, enkel och viktlös känsla. Löparskon har en EVA-mellansulan med full-kompression, i en extremt lätt förpackning som ger en mjuk känsla under löparturen. Meta Rocker-teknologin ger en ännu snabbare acceleration och en mjuk landning. Den har även en omgjord överdel och har gått från ett lager mesh till en mer raffinerad mesh samt en ventilerad överdel vid framfoten, och ökad stabilitet runt mellanfoten. En lapp i hälen gör skorna enkla att ta på sig medan en smal plös att reducerar vikten ytterligare. Dessutom ger löparskorna full kontakt med marken, samtidigt som strategiskt placerade gummizoner minskar vikten och ökar skyddet mot slitage. Hoka One One M Rincon 2 håller vad den lovar och är en avskalad snabb sko som håller för både träning och tävling. Enkelt uttryckt, den är snabb!  

Specifikationer
Vikt: 218 g
Höjd (häl / framfot): 29 mm / 24 mm 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-45%
Nyhet

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…