Madshus Endurace U (kombi)

En stabil kombi motionspjäxa för skate/klassisk åkning i påkostade material som håller foten varm och torr. Ytterhölje i membran/softshell.
1. Välj Storlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
2. Antal
En stabil kombi motionspjäxa för skate/klassisk åkning i påkostade material som håller foten varm och torr. Ytterhölje i membran/softshell.
2495 kr 2246 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Madshus Skor Pjäxor

Beskrivning

Madshus Endurace U är en stabil motionspjäxa för skate/Klassisk åkning i påkostade material som håller foten varm och torr. Ytterhölje i membran/softshell. Dock möjliggörs smärtfri klassisk skidåkning även med denna eftersom framfoten på kängan kan böjas med din fot.
Skillnaden mellan en ren skatepjäxa är att sulan är mindre stabil på en kombisko vilket gör att den fungerar fint även till klassisk åkning.

Lästen är medium och kan enkelt justeras med snörningen som går ner runt hela foten sidor sk "lacing fingers" Rewowrap innebär färre sömmar invändigt och därmed bättre komfort, passform och kraftöverföring.

Yttermaterialet är Membrain Softshell för maximal vattenavstötning, andningsförmåga och passform Innermaterialet i skon är formbart med värme vilket gör att skon anpassar sig efter foten för bästa passform. Skornas rakt igenom påkostade material gör att åkaren får full support under lång tid och att foten håller sig  torr och  varm. Rekommenderas för träning och tävling.

Specifikationer:
Storlek
: 35-48
Konstruktion: Revowrap, Mambrain Softshell 
Sula: Rottefella T4

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Tillbehör

-31%

Andra har också köpt

-40%
-28%
-58%
Nyhet
Nyhet

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…