Silva Exceed 4XT

Exceed 4XT är den mest kraftfulla lampan från Silva, både när det kommer till ljusstyrka och batteriets brinntid. 
Antal
Exceed 4XT är den mest kraftfulla lampan från Silva, både när det kommer till ljusstyrka och batteriets brinntid. 
3695 kr 2771 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Silva Exceed 4XT 2000 Lumen pannlampa med 10.5 Ah batteri. 
Exceed 4XT är den mest kraftfulla lampan från Silva, både när det kommer till ljusstyrka och batteriets brinntid. Exceed är gjord för krävande aktiviteter där farten spelar roll, till exempel stigcykling, skidåkning eller nattorientering. Det är en tålig lampa med ett smidigt och lätt batterihölje för snabb nedkylning. Med den här pannlampan kommer inget mörker att stoppa dig!

10.5 Ah batteri
Exceed 4XT har ett 10.5 Ah batteri för lång användning. Det uppladdningsbara batteriet är det största i Silvas sortiment med mest kraft och längst brinntid: 60 timmar på lägsta läget, 18 timmar på mediumläge eller 12 timmar på högsta läget. Batteriet gör det möjligt att vara ute under lång tid och förvaras helst i ryggsäcken eller fickan med förlängningskabeln. Använd Velcroremmen för att fästa batteriet på din cykelram. En indikator hjälper dig att hålla koll på batterinivån före och efter din aktivitet. Det finns också en indikator som varnar för låg batterinivå samt ett reservläge som automatiskt justerar ljuset och garanterar 30 minuters garanterat ljus så att du hinner vända hemåt.

5 Tillbehör ingår:
Exceed 4XT är modulär, vilket innebär att du kan flytta lampan mellan pannband, hjälm eller cykelstyre. Den här modellen inkluderar fem tillbehör:

Hjälmfäste som är designad för de flesta hjälmar och fästs med tålig 3M-tejp
Fäste för cykelstyret med snabblås och som passar styren med en dimension mellan 22-35 mm.
Förlängningssladd så att du kan ha batteriet i din ficka eller ryggsäck
Kabelguider som håller ordning på förlängningssladden
Velcrorem som håller batteriet på plats på din cykelram

Laddad med ljusa funktioner
Exceed 4XT har Silva Intelligent Light® som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maxa farten och prestera bättre.

Vår smarta ljusteknik Silva Flow Light optimerar ljuset ännu ett steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet. Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo.

Super low-läget (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte behöver full ljusstyrka. Till exempel för topptursskidåkning där du kan använda det låga ljusläget när du går uppför berget och spara på batteriets brinntid. Exceed 4XT har också ett boost-läge på 2300 lumen ger ett extra kraftfullt ljus vid aktiviteter som kräver bättre sikt.

Det går att köpa till extra batterier och tillbehör till denna modell. Genom att anpassa ditt batteri till din set up kan du skapa bästa möjliga förutsättningar med anpassad vikt och brinntid beroende på aktivitet och förutsättningar.

Vikt & bekvämlighet
Låg vikt är en förutsättning när du vill ta träningen till nästa nivå. Med den här flexibla pannlampan kan du optimera vikten efter dina behov. Den ergonomiska nackplattan är utformad för att batteriet ska sitta stadigt på baksidan av huvudet, men kan lossas och ersättas av den bakre kabelhållaren. Detta gör att du kan bära batteriet i fickan för att minska tyngden på huvudet och hålla pannlampan avskalad och enkel.

Det breda, delvis gummerade pannbandet och den ergonomiska nackplattan, säkerställer att pannlampan sitter där den ska med en bekväm passform även under långa och krävande aktiviteter. Pannbandet är utformat för att kunna träs på hjälmen genom att ta loss den nackplattan, vilket gör att du kan använda antingen det medföljande hjälmfästet, eller bara sätta fast pannlampan på hjälmen och ge dig ut. Om du föredrar att montera lampan på cykelstyret kan du även använda det medföljande cykelfästet och använda pannlampan som cykellampa. Fästet passar cykelstyren med en dimension mellan 22-35 mm. 

Alla de flexibla fästtillbehören och den robusta förmågan att stå emot alla typer av väder och terräng gör att du får riktigt stora användningsmöjligheter med Exceed 4XT.

Vattentålig
Vattentåligt lampa och batteri enligt IPX5 standard; pannlampan tål regn och väta åt alla håll

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-20% Lumonite Compass R - Bäst-i-test pannlampa från Lumonite.
-35%
-35%
-20% Petzl Tikkina Headlamp - En lätt pannlampa från Petzl.
-25%
-16% Petzl Actik Core Lamp - En uppladdningsbar pannlampa från Petzl.
-25%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…