Injinji Run LW Mini-C Coolmax

Injinjis lättaste löparstrumpor för både damer och herrar.
1. Välj Färg
Black
Malibu
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
Injinjis lättaste löparstrumpor för både damer och herrar.
159 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Injinji Run LW Mini-C Coolmax är Injinjis lättaste löparstrumpor för både damer och herrar, som ger maximal komfort med minimal bulkighet. Designen med separerade tår eliminerar hud-mot-hud-friktion för att förhindra skavsår och blåsor, och ger tårna naturlig, individuell rörelsefrihet för förbättrad komfort, balans och grepp. Coolmax-fiber och andningsbar mesh i överdelen håller dina fötter svala och torra, medan den sömlösa ergonomiska konstruktionen och det integrerade hålfotsstödet ger en säker, halkfri passform. Strumpornas längd slutar precis nedanför ankeln för att ge sval komfort och för att skydda mot smuts.

Egenskaper
  • 200 Needle Count - Ju fler nålar, desto bättre. 200 Needle-strumpor är lättviktiga, stabila och hållbara.
  • Förhindrar skavsår - Med varje tå separerad och skyddad undviker man hud-mot-hud friktion, vilket eliminerar risken för blåsor och skavsår.
  • Fuktkontroll - Varje tå har ett svett-transporterande material runt sig, vilket innebär att din fot förblir torrare och därmed mer bekväm än i traditionella strumpor.
  • Total användning av foten - När tårna är separerade och kan rör sig fritt, så aktiveras hela foten och tårna bättre under aktivitet.
  • Meshöverdel - Ger maximal andningsförmåga och ventilation på fotens ovansida.
  • Hålfotsstöd - Stödjande band i hålfoten som ger en säker och stabil passform.

Material: 27% CoolMax®, 68% Nylon, 5% Lycra®

OMDÖMEN

4,85714285714286 5
5 Av 5 (7 OMDÖMEN)

Väldigt svala och sköna. Mina första par och behövde trixa lite att få på dom först, men inga problem nu ! Tycker att stl stämmer väldigt bra

Sökte en lite tunnare tåstrumpa och dessa var perfekta. Tog storlek M och satt bra på fötterna - har mellan 41-42 i storlek i skor beroende på märke.

Första paret med åtskilda tår för min del. Lite knixigt att ta på strumporna och jämfört med vanliga strumpor tar det flera gånger längre tid för mig att få på mig dessa. Tips är att ha korta tånaglar! Väl på foten vande jag mig snabbt. De är svala och sköna.

En mycket bra och behaglig tåsocka sitter perfekt på foten

Visa fler omdömen
Visar omdömen 7

Andra har också köpt


Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…