70245

Osprey Stratos 24

Ryggsäck med klassisk form och rena linjer som dessutom är ovanligt bekväm att bära.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Ryggsäck med klassisk form och rena linjer som dessutom är ovanligt bekväm att bära.
1445 kr
Lagerstatus: Ej i lager. Beräknas vara beställningsbar 2022-03-08
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Stratos 24 är en ryggsäck med klassisk form och rena linjer som dessutom är ovanligt bekväm att bära, vilket gör den mycket populär bland vandrare som vill ha en dagsryggsäck med god ventilation och utrymme för extra ombyte, mat, vatten och utrustning. Stratos 24 har ett justerbart ventilerat AirSpeed-ryggsystem med inspiration från Ospreys AntiGravity-teknik. Ryggpanelen och höftbältet i ett stycke kombineras med ett uppspänt nät som ger ökat luftflöde, vilket gör ryggsäcken bekväm att bära i varmare klimat även när packningen är tung.

Det löstagbara regnskyddet som förvaras i det nedre facket ökar vädertåligheten och det slitstarka nylonmaterialet ger hög hållbarhet. Ryggsäcken har också en stor panelöppning och en lättillgänglig ficka ovanpå ryggsäcken. Den lite större expanderfickan med vertikal dragkedja på ryggsäckens framsida passar bra om du behöver ha en jacka eller ett extra ombyte nära till hands. 

Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, två dragkedjefickor på höftbältet, Stow-on-the-Go-fästen för vandringsstavar, en invändig säkerhetsklämma för nycklar, utvändigt fack för vätskesystem, kompressionsremmar på sidorna, ögla för yxa, sidofickor i stretchnät etc. Osprey Stratos 24 är den perfekta ryggsäcken för varma dagar på vindlande vandringsleder. Ryggsäcken är kompatibel med alla Hydraulics- och Hydraulics LT-vätskesystem.

Produktfakta:
Max mått: 56 x 30 x 30 cm
Vikt: 1,25 kg

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…