Trainer Elite Direto Xr-T Utan Kassett

1. Välj Färg
Black
2. Antal
9999 kr 7490 kr
Lagerstatus: I lager
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

En riktigt stabil och imponerande effektiv trainer för dina träningssessioner

Vill du ha en smart trainer med direktdrift som ser till att du kan träna med skön cykelkänsla mitt i vintern? Allt du behöver göra är att klicka hem den smarta Elite Direto XR-T och byta ut den mot ditt bakhjul! Den kan simulerar utmanande backar, med upp till hela 24% motlut, och med imponerande 2300 watt effekt. Du kan med andra ord kasta ut dina gamla relik, det här är en riktigt stabil och imponerande trainer med integrerad effektmätare som är idealisk för alla dina träningssessioner.

Nyckeln till framgång!

  • Interaktiva trainer som automatiskt varierar motståndet
  • OTS (Optical Torque Sensor) mäter effekt med extremt hög noggrannhet (+/- 1,5%)
  • Extremt tyst
  • Kan simulera upp till smått otroliga 24% motlut
  • 2.300 watt vid 40 km/h
  • Inkluderar 12 månaders fri tillgång till My E-Training App
  • Kompatibel med både QR nav 130-135x5mm och stickaxlar 142x12mm
  • Lämplig för långa växelförare

Integrerad effektmätare

Modellen är skapad kring en mytomspunnen OTS (Optical Torque Sensor), en integrerad effektmätare som mäter effekt med extremt hög noggrannhet (± 1,5% noggrannhet). Komplett pedalanalys är tillgängligt (som in-app köp i My E-Training) och mäter kraften under hela pedalrörelsen och visar uppmätta effektdata i olika typer av diagram, allt för att du skall kunna effektivisera din tramprörelse maximalt.

Robust konstruktion med en extremt jämn kraftöverföring

En robust ram med justerbara fötter och ett pålitligt framhjulsstöd ger hög stabilitet och garanterar precis samma sadelposition som du är van vid när du kör utomhus. Tack vare det integrerade svänghjulet med en vikt på hela 5,1 kg så känns det nästan precis som om du vore ute på din favoritrunda med stallkamraterna. Elite Direto XR är kopplad direkt till kedjan (och en 11-delat kassett med 11-28T från Shimano medföljer) på din cykel, vilket borgar för en extremt jämn kraftöverföring till motståndsenheten, vilket i sin tur garanterar en verklighetstrogen simulering av olika typer av träningspass. Den väsnas inte det minsta och kan dessutom enkelt fällas ihop, vilket ser till att den är enkel att både transportera och förvara.

Klassledande simulering av lutning

Denna interaktiva trainer varierar automatiskt motståndet under dina träningspasss. Tack vare ett uppgraderat svänghjul kan den simulera upp till smått otroliga 24% motlut - vilket är 10 % mer än vad den ursprungliga Direto kunde prestera och dessutom 6 % mer än föregångaren Direto X.

Övertygande kompatibilitet

Elite Direto XR är kompatibel med alla typer av landsvägscyklar och mountainbikes och den kan hantera både 9/10/11-delade kassetter från Shimano/SRAM eller 9/10/11/12-delade kassetter från Campagnolo samt 12-växlade SRAM NX samt 12-växlade Shimano micro Spline kassetter. Modellen tillhör den nya generationen av helt interaktiva ANT + FE-C och Bluetooth-kompatibla trainers som interagerar med en mängd olika appar, programvaror, datorer och enheter (både smartphones och surfplattor) som är baserade på iOS, Android, OSX eller Windows. Du kan träna med Elite´s egna programvara eller så kör du med appar och program från tredjepartsutvecklare för både datorer, smartphones och surfplattor som har ANT + FE-C och Bluetooth Smart-protokoll. 

Du får 12 månaders fri tillgång till My E-Training App, programvara både för mobil (både Android och iOS) samt desktop. En riktigt spännande och tekniskt sofistikerad typ av virtuell coach som alltid hänger med dig, oavsett var du befinner dig och ger dig full kontroll över din träning. Hantera både kraft, puls, hastighet, tid och avstånd direkt från din smartphone eller surfplatta med My E-Training App. Du kan även använda andra appar som är kompatibla med ANT + FE-C och Bluetooth Smart-protokoll, t.ex. så stöds nedanstående favoriter;

 

 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…