Cykeldäck Vittoria Terreno Zero 38-622 (700X35C) Svart

Antal
405 kr 286 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

För dig som helst pysslar med gravel och rappa grusrallyn så föreslår vi ett par Vittoria Terreno Zero. Detta är ett respektingivande däck som älskar höga hastigheter och besitter alla de egenskaper som krävs för att du ska kunna kliva högt upp på pallen när dagen skall summeras. Ett aggressivt däck där italienarna hämtat inspiration från landsvägsdäcket Corsa och som är perfekt för dig som ställer lika höga krav på däcken som på dina egna förberedelser inför dagens kraftmätning. 

Själva grundbulten på det här italienska fullblodet utgörs av en tydligt markerad central slitbana med extremt låg profil som minimerar rullmotståndet på hårdra underlag. På sidorna hittar du ett unikt fiskfjällsmönster som borgar för effektiva inbromsningar och dessutom rätt grepp i kurvorna. Sist men inte minst så är dessa fiskfjällsmönstrade sidoklackar tydligt upphöjda vilket ger däcket extra grepp i de tvära kurvorna.

Slutresultatet är ett robust fartdäck med precis styrning, konsekvent bromsförmåga och pålitlig kontroll på alla former av hårda underlag. Ett par prisvärda semi-slicks som gärna hänger med i svängarna och som kanske trivs som bäst på torra och lite hårdare underlag.

  • Snabba semi-slicks för snabb Gravel och CX 
  • Central slitbana med extremt låg profil som ger minimalt rullmotstånd på hårda underlag
  • Sidoklackar med tydligt upphöjda och unikt fiskfjällsformad mönstring ger konsekvent bromsförmåga och kontroll

 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…