Tubdäck Vittoria Corsa g2 28-622 Brown/Black

Antal
1419 kr 1047 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Fullt tävlingsklara tubdäcket Vittoria Corsa är italienaren som har varit först över målsnöret i både EM, VM, OS samt i klassiker som Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España. Ett minst sagt mytomspunnet däck som älskar höga hastigheter och besitter alla de egenskaper som krävs för att du ska kunna kliva högst upp på pallen när dagen skall summeras. Ett aggressivt landsvägsdäck som är skapat för oss som vägrar låta materialet sätta gränserna och som ställer lika höga krav på däcken som på våra egna förberedelser inför dagens kraftmätning. 

Själva grundbulten på det här responsiva italienska fullblodet är en avancerad uppbyggnad med ett klassledande hölje i kevlar och bomull (Corespun K 320 TPI) som ger bästa känsla, låg vikt och hög komfort kombinerat med en gummiblandning med Grafen (4C) som ger ökad livslängd, lågt motstånd och bästa möjliga grepp. Extremt följsam konstruktion som ger en obruten kontakt mot underlaget för att säkerställa att all din kraft effektivt omvandlas till framåtriktad hastighet och rörelse.

Som tubdäck är detta däck både lättare och dessutom lite bekvämare, främst eftersom du kan köra med lite lägre lufttryck utan att behöva öka risken för trista punkteringar. Men det ger också lite vassare acceleration och bättre grepp vid snabba klättringar - priset du betalar är lite krångligare montering och lagning när olyckan väl är framme. Tubdäck är perfekt när det är dags för tävling och du vill spara varenda gram och skaffa dig maximal utdelning på din investerad kraft!

Slutresultatet är ett klassledande tubdäck med brutal fart, precis styrning, konsekvent bromsförmåga och hög slitstyrka. Den digra meritlistan talar kanske för sig själv, men när det handlar om ren hastighet, maximal smidighet, lägsta möjliga vikt och pålitlig hållbarhet så finns det nog inte något annat landsvägsdäck som slår Corsa på fingrarna.

Mästerliga Vittoria Corsa är tävlingsdäcket som alla jämför sig emot och som briljerar på de flesta typer av underlag samt ger dig både maximal fart och grym kontroll – ett däck som vi verkligen rekommenderar!

  • Vunnit både EM, VM, OS samt i klassiker som Tour de France, Giro d’Italia och Vuelta a España
  • Vittorias vassa racehölje (Corespun K 320 TPI) i bomull med fullt tävlingsklar prestanda 
  • 4C -  Avancerad gummiblandning som ger både ökad slitstyrka, lägre rullmotstånd och bättre grepp
  • Graphene 2.0 (G2) - Ger ökat grepp på våta underlag
  • Tubdäcket för dig som vill spara varenda gram och skaffa dig maximal utdelning på tävlingsdagen
  • Trivs på alla typer av hårda underlag
  • Tävlingsdäcket som alla andra jämför sig emot

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…