Oreka Trainer Oreka O5

Antal
16999 kr 11490 kr
Lagerstatus: I lager
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i augusti
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Självförsörjande smart trainer som levererar oavsett var du befinner dig!

Den portabla Oreka O5 Trainer är en smart direktdriven trainer som inte kräver någon som helt extern strömkälla och som med några enkla handgrepp kan fällas ihop, helt perfekt för dig som vill tillgång till ha en högklassig trainer både i depån och hemmet. Dess helt unika design medger klassledande rörelsefrihet vilket tillsammans med lätthanterlig trådlös teknologi och avancerad programvara (som virtuellt simulerar rätt känsla i varje tramptag) skapar en imponerande realistisk körkänsla oavsett vart du befinner dig.

Nyckeln till framgång!

  • Helt sladdlös direktdriven trainer som inte kräver någon som helst extern strömkälla
  • Ergodynamic - Unik konstruktion med dämpad upphängning som medger naturligt rörelsemönster
  • Konstruktion som dramatiskt minskar risken för skador som kan uppstå vid i träningen i statiska positioner
  • Ansluts trådlöst till både cykeldatorer, smarta mobiler, surfplattor och pulsmätare
  • Kompatibel med många populära programvaror från tredjepartsutvecklare (Zwift, BKOOL och Kinomap)
  • Magnetbroms med helt steglösa motståndsnivåer
  • Maximalt motstånd vid 40 km i timmen är hela 2000 watt
  • Kan simulera lutningar på upp till 25 procent
  • Kompatibel med 9,10,11-växlade kassetter från både Shimano & SRAM (kassett ingår EJ)
  • Passar de flesta typer av axlar: 130 mm, 135 mm, 142 x 12 mm, 148 x 12 mm

Ergodynamic - Dämpad upphängning som medger naturligt rörelsemönster

Trainerns konstruktion med dämpad upphängning medger att du (precis som vid vanlig cykling) kan gunga från sida till sida medan du cyklar, och dess två kraftiga sidoben säkerställer att du bibehåller full stabilitet även under riktigt hård belastning. Den använder sig av ett patenterat balanssystem som kallas Ergodynamic. Vilket i praktiken ser till att du problemfritt kan ställa dig upp ur sadeln när du tränar, vilket avsevärt minskar risken för den typen av skador som annars kan uppstå vid i träningen i statiska positioner.

Smidig, sladdlös och helt självförsörjande med den ström som behövs

Smarta Oreka O5 kräver ingen extern strömkälla, rätt motstånd uppnås via en mix av magneter och elektromagneter som automatisk justerar motståndet så fort du börjar cykla. Din cykling genererar all den ström som krävs för trådlösa kommunikationen med appar samt även för regleringen av motståndsnivåerna.

Grymt stabil, praktiskt ihopfällbar och dessutom enkel att transportera

Eftersom den inte kräver någon ström är den optimal för uppvärmingen på tävlingsdagen, den väger visserligen 30 kilo men är ändå lätt att flytta på tack vare dess smart avtagbara hjul och sidobenen som kan med ett enkelt handgrepp viks ihop för att bilda ett praktiskt handtag. Och det faktum att den kan fällas ihop gör den även smidig att transportera.

Inbyggda träningsfunktion som automatiskt reglerar motståndet

Den inbyggda träningsfunktionen inkluderar en Autowatt funktionen som reglerar motståndet så att du kan köra en simulerad rutt antingen med fast hastighet eller med en fast effekt. När den används i fast läge uppskattar dess programvara automatiskt din effekt och justerar motståndet för att hålla det konstant, oavsett vilken hastighet eller kadens du använder.

Kraftfullt magnetiskt motstånd och simulering av lutning upp till 25 procent

Dess kraftiga magnetbroms har helt steglösa motståndsnivåer och kräver inga krångliga kalibreringar, dess maximalt motstånd vid 40 km i timmen ligger på hela 2000 watt. Den här smarta trainern är inte bara stabil utan den kan även simulera lutningar på upp till hela 25 procent.

Trådlös kommunikation och minst sagt imponerande kompatibilitet 

Via ANT + och Bluetooth kan du ansluta den till både cykeldatorer, smarta mobiler, surfplattor och pulsmätare. Det ingår såklart en gratis applikation (kompatibel med både Android och iOS) och den ger dig mängder av relevant data (inklusive både effekt, kadens samt styrning av motståndsnivån) och den låter dig även uppdatera dess mjukvara. Givetvis kan du även använda applikationer från tredjepartsutvecklare, t ex Zwift, BKOOL och Kinomap.

Även den mekaniska kompatibilitetet är hög och du kan ansluta den till cyklar med både 130, 135, 142 x 12 eller 148 x 12 mm axlar och den levereras med nödvändiga adaptrar (dock ingår EJ kassett).

 

 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…