Om oss

Om oss

Om Skistart.com

Vi är ett familjeföretag som startades år 2004 i Älvdalen, norra Dalarna. Vi erbjuder ett komplett sortiment inom längdskidåkning och rullskidåkning, som vi säljer både online och i vår butik i Älvdalen. Oavsett om du behöver längdskidor, valla, reservdelar eller annan utrustning, hittar du allt du behöver från ledande varumärken hos oss!

Det viktigaste för oss har alltid varit att du som kund blir nöjd, både när det kommer till den professionella konsultationen du får och utrustningen du väljer att investera i. Därför erbjuder vi dig samma produktutbud, tjänster och behandlingar som finns tillgängliga för elitåkare, och vi har även egenframtagna strukturer som skördat stora framgångar som VM-guld.

Köpa skidor på nätet, går det?

Ja, sanningen är att det går bättre än att köpa skidor i en vanlig sportbutik. Med över 2000 par skidor i lager och information som du ger oss, hjälper vi dig att hitta dina perfekta längdskidor med vår spannmätare från Skimateria, året runt. I vår skidverkstad monterar vi även bindningar och preparerar skidorna precis som du önskar, och skidorna levereras sedan fraktfritt hem till din dörr. Vi är 100% säkra på att vi hittar rätt skidor för just dig – men blir du inte nöjd får du naturligtvis byta!
Kontaktinformation
Frågor om Samarbeten: collabs@nordicosg.com
Kundservice: Klicka här för att se hur du kommer i kontakt med oss.

Boka en gratis konsultation med en längdexpert
För att du ska slippa sitta i telefonkö erbjuder vi möjligheten att boka 30 minuters gratis rådgivning med en av våra experter. Klicka här för att komma till tidsbokningen » 

Marknadsföring:
marketing@nordicosg.com

Inköp:
purchasing@nordicosg.com

Adress
Skistart.com
Industrivägen 7
79631 Älvdalen

Laddar…
Laddar…