Förboka längdskidor


Förboka dina längdskidor


Vill du se till att du har den allra bästa skidutrustningen inför vintern 21/22? Då ska du passa på att förboka dina längdskidor hos oss! Vid förbokning åker våra experter till skidfabriken och plockar personligen ut det perfekta skidparet för just dig.

Inför säsongen, när skidfabrikernas utbud är som störst, åker våra skidexperter dit personligen för att handplocka längdskidor till dig som valt att förboka hos oss. Det betyder att du får förtur på längdskidorna du vill ha – innan fabrikerna skickar iväg sina leveranser till övriga butiker. Tillsammans med racingansvarige från respektive varumärke, väljs dina skidor omsorgsfullt ut från deras enorma fabriksutbud. Du kan alltså vara helt säker på att du får det bästa bland mängder av säsongsnyheter och värstingskidor från märken som Fischer, Madshus, Salomon, Atomic och Rossignol. 

Gör ett tryggt & säkert köp på Skistart.com
På Skistart.com är vi måna om att du ska bli riktigt nöjd med ditt köp. Vi erbjuder därför alltid en nöjd kund-garanti, vilket betyder att du kan boka skidorna nu och testa dem i vinter. Är du inte nöjd får du givetvis byta. Klicka här för att läsa mer om vår nöjd kund-garanti » 

Så fungerar processen – steg för steg


  1. I vår förboknings-kategori hittar du alla längdskidor som finns tillgängliga för förbokning. Klicka här för att se bokningsbara skidor »

  2. Från urvalet gör du en beställning på skidorna du vill ha. Kom ihåg att välja till bindning så monterar vi den utan extra kostnad!

  3. Vi tar emot din beställning och tar med dina uppgifter till fabriken.

  4. Väl på fabriken möter våra experter upp den som är racingansvarig och plockar och mäter därefter längdskidorna efter dina önskemål för att hitta det perfekta paret.

  5. Dina skidor reserveras och läggs undan i fabriken, som i sin tur skickar ut dem till vår skidverkstad i slutet av sommaren.

  6. När skidorna inkommit till vår skidverkstad tar vi ut spannet och märker upp skidorna åt dig. I detta steg monterar vi även dina bindningar (om du gjort det tillvalet) och utför eventuella behandlingar. Vi använder oss av samma utrustning som landslagen för att du ska bli riktigt nöjd med dina nya utrustning.

  7. När hösten står för dörren har du äntligen dina nya längdskidor i famnen!

Klicka här för att förboka dina skidor inför vintern 21/22 »

 

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…