11 november 2021

Skistart inleder spännande samarbete med Johan & Anna OlssonFrån vänster: Johan Olsson, Henrik Lindh, Anna Olsson.

Under oktober 2021 blev OS-medaljörerna Johan och Anna Olsson nya ambassadörer för längdskidspecialisten Skistart. Samarbetet med de professionella längdskidåkarna är tänkt att mynna ut i både inspirerande och lärorikt innehåll för de som vill fördjupa sin kunskap inom längdskidor, men också hjälpa de som är nya i sporten att välja rätt utrustning.


”Vi är otroligt glada att ha Johan och Anna med på resan”, säger Henrik Lindh från Skistart. ”Deras långa erfarenhet tillsammans i kombination med att det redan idag är etablerade som inspiratörer, gör detta väldigt spännande. Vi har en unik produkt i hur vi väljer ut, testar och förbereder varje skida och vi tror att ingen kan förmedla detta bättre än dem. På detta lägger vi deras kunskap om längdskidåkning. Detta gör oss verkligen till en destination för längdentusiaster.”


Johan Olssons framgångsrika längdkarriär har genererat hela 14 OS- och VM-medaljer, varav 2 VM-guld och 2 OS-guld. Anna Olsson är i sin tur den första svensken att vinna Royal Palace Sprint, världscupstävlingen runt det Kungliga Slottet i Stockholm, och har både OS-guld och VM-silver på meritlistan.


"Vi brinner verkligen för att få alla att älska längdskidåkning, för vi vet ju hur fantastiskt det kan vara. Men vi vet också hur svårt det kan vara när det inte funkar, och hur viktigt det är att få rätt hjälp", säger både Johan och Anna. "När vi besökte Skistart i Älvdalen, och fick se deras system för att hjälpa varje kund att hitta rätt skidutrustning, blev vi genuint imponerade. Vi tror att det här samarbetet kan nå hur långt som helst. För med vår erfarenhet om skidåkningen ute i spåret, och med Skistarts kunskap att hitta rätt skidor för alla, så har vi tillsammans en stor möjlighet att få alla att älska längdskidåkning lika mycket som vi gör."


Det drivna paret är en perfekt samarbetspartner för längdskidspecialisten Skistart, som vidare satsar på att framhäva sin unika expertis på marknaden och att vara den självklara e-handelsdestinationen för längdåkare i hela Norden.Videor med Johan & Anna

Spana in Skistarts första videor tillsammans med Johan och Anna och få ett smakprov på hur samarbetet kommer se ut framöver!

Handla Johan och Annas favoritvarumärken på Skistart.com

Laddar…
Laddar…