Kontakta oss

Kontakta oss


Kontakta oss


Bland våra köpvillkor kan du hitta svar på mängder av frågor. Klicka dig vidare med hjälp av knapparna här nedanför för att se om du hittar informationen du letar efter!Hittade du inte svaret på din fråga?


Inga problem! Vårt kundserviceteam hjälper dig gärna med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha.*OBS! Just nu har vi fördröjda svarstider då det rådande vädret har lett till ett tydligt ökat intresse för vintersport. Vi tar ärenden i tur och ordning och jobbar hårt för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Detta fantastiska intresse för vintersport gör även att det är högt tryck i skidverkstan just nu. Har du beställt skidor eller andra produkter som kräver montering kan du därför räkna med en något längre leveranstid på ca 3-7 vardagar. Du kan dock fortfarande förvänta dig normala leveranstider om du beställer varor som inte mellanlandar hos skidverkstan, det gäller t.ex. kläder, skor, väskor och vallautrustning. Dessa typer av produkter lämnar vårt lager i samma takt som tidigare.

Vi gör självklart allt vi kan för att skicka iväg din beställning snabbast möjligt och tackar för din förståelse!


Chatta med oss

Klicka på chattbubblan längst ner i det högra hörnet för att få snabb hjälp med det du funderar på.

Ordinarie öppettider för chatten:
Måndag: 8.00-22.00
Tisdag - fredag: 8.00-16.00
Söndag: 17.00-22.00


Kontaktinformation

Kontakta oss via mail genom att klicka på "kundservice" nere till vänster för att komma till kontaktformuläret

Boka en gratis konsultation med en längdexpert
För att du ska slippa sitta i telefonkö erbjuder vi möjligheten att boka 30 minuters gratis rådgivning med en av våra experter. Klicka här för att komma till tidsbokningen » 

Adress
Skistart.com
Industrivägen 7
79631 Älvdalen


Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…