Skidverkstan Hotbox & Glidvallning - Bäst

Skidverkstans bästa glidvallning, inklusive hotboxbehandling.
Antal
Skidverkstans bästa glidvallning, inklusive hotboxbehandling.
495 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Våra vallatjänster är perfekta för dig som vill komma ut på snön med toppenglid så fort som möjligt efter du fått hem dina längdskidor! Skidverkstan Hotbox & Glidvallning - Bäst är en av de bästa glidvallningarna för längdskidor på marknaden, som ger en snabb och lättåkt skida och bästa möjliga flyt i åkningen. Här ingår även en hotboxbehandling. När du får hem dina skidor är de redo för skidspåret direkt!

Det här gör vi:
  • Hotboxbehandling: När vi gör en hotboxbehandling lägger vi på ett mjukt, fluorfritt specialparaffin på dina längdskidor, som sedan får ligga i vår hotbox - ett sorts värmeskåp - i 12 timmar. Under dessa timmar går temperaturen växelvis upp och ner i skåpet, vilket gör att skidan utvidgas och krymper om vartannat. Belagets amfora delar tar åt sig vallan och smörjer de kristallina delarna i skidans belag. På sätt mättas belaget och skidornas glidförmåga förbättras, utan att du behöver stå och lägga på en massa lager glidvalla.
  • Glidvallning: Efter hotboxbehandlingen sicklar vi och borstar upp skidan. Därefter lägger vi på en racingglidvalla för att du ska få det bästa glidet som går att få.

Tips:
Vi rekommenderar alltid en strukturering av skidan för att få ännu bättre glidegenskaper i ca 50 mil.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Visar omdömen 1

Andra har också köpt

-28%
-40%

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…