Julbo Fury Spectron 3 CF

Med en slående och radikal stil, bred cylindrisk lins och perfekt avluftning, är dessa solglasögon tillverkade för snabbhet! 
1. Välj Färg
Black/Red
2. Antal
Med en slående och radikal stil, bred cylindrisk lins och perfekt avluftning, är dessa solglasögon tillverkade för snabbhet! 
1295 kr 1166 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Julbo Utrustning

Beskrivning

Med en slående och radikal stil, bred cylindrisk lins och perfekt avluftning, är Julbo Fury Spectron 3 CF tillverkade för snabbhet! Dessa solglasögon är lätt och designade för att passa under valfri hjälm samtidigt som de erbjuder grepp av högsta kvalitet. Skarpa linjer passar perfekt med de senaste trenderna inom cykling. Glasögonen är framtagna med Grip Tech, ett exklusivt mjukt och komfortabelt material på skalmen som inte fastnar i håret, vilket ger komfort och ett perfekt grepp samt med ett Air Link-koncept vars stötdämparinsats i skalmens ände ger ännu bättre grepp och lätthet. Den speciella strukturen ger enastående ventilation genom att tillåta att luften cirkulerar för att förhindrar att de blir immiga. Näsdelen är flexibel och har en stöttålig insättning med bra grepp. Den lätta, breda och stöttåliga polykarbonat-linsen är dessutom lämplig för de flesta aktiviteter och garanterar ett maximalt synfält. Linsen har tagits fram med en Color Flash teknologi som förbättrar filtreringen av synligt ljus genom att applicera en spegeleffekt på linsen.

Specifikationer
Linsdjup: 53
Distans: 15
Längd skalmar: 115
Bas: 5
Gångjärn: Nej
Solskydd: Kategori 3 Polykarbonat lins
Ljustransmission: 12%
Vikt: 25 g  

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…