63848

Klättermusen Liv Jacket Unisex

Snygg dunjacka för både damer och herrar - fungerar lika bra på egen hand som under en skaljacka när förhållandena kräver det.
1. Välj Färg
Blue Sapphire
Raven
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
XL
3. Antal
Snygg dunjacka för både damer och herrar - fungerar lika bra på egen hand som under en skaljacka när förhållandena kräver det.
4000 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Klättermusen Liv Jacket är en snygg dunjacka för både damer och herrar, som är baserad på Klättermusens klassiska Liv Sweater, men med en hellång, snedställd tvåvägsdragkedja som inte skaver mot hakan istället för den snedställda knappöppningen. Jackan är enkel att ta med överallt då den har en låg vikt och ett kompakt mått som gör att den kan komprimeras i sin egen innerficka*, samtidigt som det komprimerbara materialet också gör att den kan användas under en skaljacka när förhållandena kräver det. RDS-dunet gör isoleringen i jackan mycket effektiv, med ökad värmehållning genom den höga kragen och den dunfyllda vindslån över dragkedjan, och tack vare en boxkonstruktion utan genomgående sömmar undviks dessutom drag, som annars kan kyla ner kroppen trots en hög fillpower. Även ärmarna är anpassade för lång hållbarhet och värme - det förstärkta axeloket ger viss vattentålighet och förbättrar bärförmågan, de förlängda ärmarna ger extra skydd till handlederna, och den bakåtflyttade handledsresåren ger bättre vindskydd. Ärmarna är dessutom raglansydda för att du ska få ökad rörelsefrihet i jackan. I övrigt har jackan en elastisk och justerbar midja och reflex på framsidan för att öka din synlighet även vid nedsatt sikt, och är enkel att justera med vantar. 

Vikt: ca 469 g 
Huvudmaterial: 20 denier, 100% återvunnen polyamid, Bluesign-certifierat 
Material, förstärkning: 100% polyamid 
Material, isolering: Vitt gåsdun 93/7 (93% gåsdun, 7% fjädrar) 
Fillpower: 800+ (IDFB/US method), 750+ (EN12131) 
Dunvikt: ca 101 g 
bluesign- och RDS-certifierat 
Fluorkarbonfri 

*Observera att jackan inte bör förvaras i komprimerat tillstånd långvarigt.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Lätt, behaglig, fin! Skön att ha på sig. Bra längd baktill. Lite ömtåligt tyg, är nog bäst under tålig skaljacka. Blixtlåset hakar upp sig om man stänger det för snabbt.

Visar omdömen 1

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…