Red Creek Mix, Stål Ultrafint/Tagel, Guld

En outslitlig kombiborste framtagen för landslagen, med unikt fint stål för den viktiga finstrukturen, och med tagel för polering. 
Antal
En outslitlig kombiborste framtagen för landslagen, med unikt fint stål för den viktiga finstrukturen, och med tagel för polering. 
495 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Red Creek Mix, Stål Ultrafint/Tagel, Guld är en outslitlig kombiborste framtagen för landslagen, med unikt fint stål för att komma ned i den viktiga finstrukturen, och med tagel för polering. Denna borste har funnits i flera år på landslagsverksamhet som förstaborste efter sickling och finns nu i en snygg guldfärg. Det har trots att efterfrågan utanför världscup-servicemännen inte funnits men det har nu börjat ändras. Borsten gör ett väldigt bra jobb med att få bort överflödig valla och kommer ned i strukturen på ett bra, snabbt och effektivt sätt. Stålet har en diameter på 0,04 mm i väldigt hög kvalité och river inte i mikrostrukturen. Skidan ser lite matt ut efter borstningen men med bara några drag med en polerborste så har man blanka snabba skidor! Tillverkad i Sverige, som alla RedCreeks borstar.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Betalsätt och frakt
Laddar…