Bliz Utrustning, Vision Nano Optics | Nordic Light, Black -27%

Bliz Vision Nano Optics | Nordic Light

Sportglasögon i en unisexmodell anpassad för bredare ansikten med helt unika möjligheter till anpassning efter just dig. 
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Sportglasögon i en unisexmodell anpassad för bredare ansikten med helt unika möjligheter till anpassning efter just dig. 
1095 kr 799 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Gratis vid skidköp
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 243 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Bliz Utrustning

Beskrivning

Bliz Vision Nano Optics | Nordic Light är sportglasögon i en unisexmodell anpassad för bredare ansikten med helt unika möjligheter till anpassning efter just dig. Dessa sportglasögon är tillverkade i Grilamid TR90, ett högteknologiskt material med mycket hög flexibilitet, samt är tekniskt avancerade med lätt vikt och Jawbone-teknologi. Spring utan Jawbone på förmiddagens löptur för att njuta av naturen med maximalt synfält och med hel ram på eftermiddagen för den skakiga mountainbiketuren. Skalmarna är utrustade med wire core som kan böjas för optimal passform medan näsdelen är justerbar för att hitta den bästa komforten. Sportglasögonen är utrustade med en Nordic Light™-lins. En högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna och färgerna, vilket innebär att du får en klar och skarp sikt vid sämre ljusförhållanden, exempelvis flatlight. Linsen tar bort blurriga färger mellan det blå och det gröna samt det gröna och de röda våglängderna. Dessa färgöverlapp blockeras av Nordic Light-linsen, vilket resulterar i betydligt högre kontrast och skärpa även under de tuffaste väderförhållanden. Linsen är dessutom avtagbar och kan enkelt bytas ut mot andra linsfärger och filterkategorier (köps till separat). Sportglasögonen är framtagna för att passa de mest krävande sporter som cykel, skidor och multisporter där både amatör- och elitidrottare ställer de högsta kraven på sin utrustning.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Skistart på Instagram

Tagga #skistart på Instagram för en chans att synas här.


Laddar…